CAAD
MARESME
Com adoptar un gos o gat

Voleu ampliar la vostra família amb un nou membre?

Moltes gràcies per pensar en adopar un dels nostres peluts!

Cada dia són molts els animals que s'abandonen, es perden, o inclús han sigut maltractats, i l'adopció és la única oportunitat que tenen de trobar una nova llar. El nostre centre únicament ha de ser un lloc de pas on els animals passin el menor temps possible.

Des del Caad Maresme us volem recordar la importància de dedicar un temps per prendre la decisió d’adoptar un animal de companyia. Un gosset o gatet no és una joguina, l’esperança de vida d’aquests animalons sol ser de més de 10 anys, i per tant, un compromís molt llarg de que li dedicaràs un temps diari i el cuidaràs amb molt d’amor, encara que el camí no sigui fàcil. 

Tenir un animal de companyia comporta una despesa econòmica i una inversió de temps important, té unes obligacions que hem d'assumir (com alimentar-lo, duur-lo al veterinari o treure'l a passejar). També és important pensar de forma responsable quin animal escollir, tenir en compte el caràcter, tamany, pèl, edad o sexe.

Malgrat això, compartir el vostre dia a dia amb ells farà que es converteixi en un ser important de la família i l'estimaràs més del que t'hauries pogut imaginar.

 

Procés d'adopció

- Per venir a adoptar un animal heu de venir al centre de dilluns a dissabte de 11h a 14h i de 16h a 18h, o diumenges i festius de 11h a 14h

- Omplir un qüestionari de pre-adopció que es fa entrega en el centre per valorar quin seria el perfil d'animal més adequat.

- Conèixer al possible futur membre de la família.

- I si tot va bé, omplir els formularis de l'adopció i pagar el preu públic de l'adopció mitjançant una targeta de crèdit.

Per poder adoptar s'ha de ser major d'edat i portar el DNI o passaport.

 

Preus públics d'adopció

El preu públic d'adopció d'un gat cadell és de 75€ i un gat adult de 78€. El preu públic d'adopció d'un gos cadell és de 130€ i el d'un gos adult de 115€.

El preu d'adopció d'un gos malalt o major de 7 anys és de 20€.

Els preus públics d'adopció venen marcats pel Consell Comarcal del Maresme i poden variar cada any.

Preguntes Freqüents Adopta Voluntaris Contacte
© 2023 CaadMaresme.com - Centre d'atenció d'animals domèstics del Maresme